Avondje uitgaan nog leuker door taxi Aria

In de herfstvakantie, die 2 weken geleden plaatsvond, ben ik met een paar oude schoolvrienden uit geweest. Dit idee ontstond in de groepsapp die we met elkaar hebben. In de groepsapp werden verzoeken gedaan om elkaar weer eens een keertje te ontmoeten. De perfecte en centraalste plek was natuurlijk in de stad.

taxi Aria

Avond voor in de boeken

In de stad hebben we uiteindelijk heerlijk genoten van een aantal plaatselijke biertjes. De biertjes smaakte goed en we hebben met elkaar vele leuke herinneringen naar boven weten te halen. Zo was ik met een oude schoolvriend aan het praten over de klas en over de docenten die we toen der tijd hadden. Tot in de late uurtjes hebben we het zeer gezellig gehad en daarna trouwens ook nog.

taxi Aria

Dienst van taxi Aria gaan we niet vergeten

Toen we de planning maakte dat we uitgingen, gingen we er ook vanuit dat me niet met de trein of bus naar huis zouden gaan. We maakte de keuze om maar een taxi te pakken, zodat we niet al te vroeg naar huis hoefden te gaan. Vroeg naar huis gaan was ook zeker niet het geval. Zo belde we namelijk om 5 uur taxi Aria op, om ons op te komen halen. Taxi Aria vond dit geen enkel probleem. Toen we instapte in de taxi, waren we voordat we het wisten op locatie waar we heen moesten. Dit kwam vooral omdat we het als een zeer gezellige rit ervaarde. Dit kwam niet alleen doordat we met elkaar waren maar ook omdat er een hele gezellige chauffeur achter het stuur zat. Hij wist ons nog vaak aan het lachen te maken. Kortom we hebben een top avond  gehad en taxi Aria heeft ons ook een top dienst geleverd die we niet snel gaan vergeten.