De dagwaarde makkelijk berekenen

Je bent de perfecte motor tegengekomen. Hij ziet er prachtig uit en is precies, zoals je hem zou willen. Je zou hem direct willen kopen en er hele dagen op willen rijden. Je ziet het al helemaal voor je. Echter heb je thuis al een motor staan. Toch zou je veel liever die andere motor willen. Wat ga je doen? De motor thuis zou je wel kunnen verkopen, maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Om deze vraag te kunnen beantwoorden, is het heel verstandig om de dagwaarde van je motor te bepalen. Hier kan ikwilvanmijnmotoraf.nl je bij helpen.

Wees er snel bij

Als je je motor wilt verkopen, wil je een realistische prijs. Dan is het handig om op de hoogte te zijn van de dagwaarde. Hoe weet je hoeveel je motor waard is? Het is verstandig om eerst te kijken hoe lang je hem al hebt staan. Hoe langer de motor er staat, hoe lager de waarde ervan wordt. Daarom kun je beter zo snel mogelijk je motor verkopen. Je moet ook kijken naar de onderhoud, de kilometerafstand (heel belangrijk!) en het vermogen. Heb je een populair merk of model? Dan speelt ook zeker mee in de waarde van de motor.

Zelf doen of niet?

Nu kan je ervoor kiezen om zelf de dagwaarde te berekenen, maar dat hoeft niet. Als je ervoor kiest om het zelf te doen, is het verstandig om online te kijken naar motoren van hetzelfde merk, model, etc. Op deze manier kun je jouw motor vergelijken met andere motoren en zo een dagwaarde bepalen. Mocht je het door iemand anders willen laten doen, is dat ook mogelijk. Dit kan je doen door gratis een waardebepaling op te vragen bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Dit is ook handige optie als je schade aan je motor hebt.
Ideaal dus! En dus ook gratis.