Dit zijn de beste luchtvracht tarieven

luchtvracht tarieven

luchtvracht tarievenLaatst ben ik gaan uitzoeken wat nu eigenlijk de luchtvracht tarieven binnen Europa zijn. Mijn baas vroeg mij dit, omdat hij graag hierin wilde gaan investeren. Wij hebben namelijk kantoren over de hele wereld en die moeten natuurlijk wel ingericht worden. Voorheen deden wij dit altijd met vrachtwagens, maar dat duurde soms te lang. De meubels daar kopen is ook niet altijd een optie, omdat wij graag 1 stijl willen laten terugkomen in onze panden. Dit moet dan maar net verkocht worden en vaak is dit niet het geval. Om die reden ben ik gaan uitzoeken wat wij het beste konden gaan doen. Daarbij kwam ik al vrij snel uit op de website van Your Cargo Contact. Hier vond ik heel veel informatie waar ik naar op zoek was.

Het proces

luchtvracht tarieven

Uiteindelijk kwam ik erachter dat de luchtvracht tarieven een stuk lager liggen dan wij hadden gedacht. Geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen, want op deze manier kunnen wij dat weer besteden aan andere zaken. Verder zag ik dat dit bedrijf heel erg goed aangeschreven stond. Overal las ik alleen maar positieve verhalen van mensen en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Daar heb ik mijn leidinggevende dan ook alles over verteld en hij was erg enthousiast daardoor. Uiteindelijk hebben wij er ook voor gekozen om van hun vervoer gebruik te maken. Dit verliep allemaal heel erg soepel en heeft geen problemen met zich meegebracht. Daardoor kan ik het ook echt iedereen aanraden, dus neem zeker eens een kijkje op de website!