E-bikes voor stad en land

Doordat e-bikes in allerlei soorten en maten worden geproduceerd, is er voor elke omgeving wel de perfecte elektrische fiets. Hoewel het misschien voornamelijk een fiets lijkt voor lange afstanden door de vele polders en weilanden, biedt Fast & Furious Scooters ook de zogenaamde Elektrische stadsfiets. Zoals de naam het al zegt is deze e-bike uitermate geschikt voor hen die vooral vaak de stad moeten doorkruisen.

De elektrische stadsfiets

Als stadsmens is het noodzakelijk vrijwel dagelijks je fiets te pakken om zo snel en gemakkelijk van de ene plek naar de andere te komen. Elektrische stadsfietsen zijn volledig ingespeeld op die eisen en hierom dus ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Waar e-bikes misschien snel wat minder wendbaar zijn, zijn deze fietsen erg wendbaar. Zo kan je probleemloos de kleine straatjes van Amsterdam of Utrecht doorkruisen. Ook is er speciaal rekening gehouden met het vele remmen dat nodig is met het vele stadsverkeer om je heen. Het wordt zelfs nog veel gemakkelijker dan met een gewone fiets. Het opstarten, dat normaliter veel kracht kost, is nu immers veel minder zwaar door de trapondersteuning. Op deze manier kan je binnen no-time een snelheid van 25 kilometer per uur behalen.

E-bikes geschikt voor lange afstanden

Echter zijn e-bikes niet enkel geschikt voor korte afstanden. De accu’s zijn tegenwoordig dusdanig goed dat er hele lange afstanden mee afgelegd kunnen worden. Met maximale ondersteuning kan je 50 a 80 kilometer afleggen. Wanneer je minder ondersteuning nodig hebt, kan dit oplopen tot 110 kilometer. Dat houdt in dat je van Amsterdam naar Den Bosch zou kunnen fietsen. Dit alles met veel meer gemak dan met een gewone fiets. E-bikes vragen immers veel minder van je eigen energie en conditie. Je lichamelijke gebreken houden je dus niet meer tegen, wanneer je graag een lang stuk wil fietsen. Het afleggen van lange afstanden wordt dus gemakkelijker en lekker bewegen in de buitenlucht is veel toegankelijker dan het voorheen was. Twijfel je nog over het aanschaffen van een e-bike? Lees dan vooral verder en bekijk alle modellen en mogelijkheden. Mocht je advies willen, dan kan je contact opnemen met de werknemers van Fast & Furious Scooters. Je kunt al een e-bike aanschaffen voor iets meer dan 1000,- of 20 euro per maand. Zowel voordelig als vol voordelen.