Een compleet en verzorgd code 95 nascholing pakket!

code 95 nascholing

Jij wilt toch ook code 95 nascholing pakket? Ik werk al jarenlang bij hetzelfde bedrijf als vrachtwagen chauffeur. Het werk vind ik erg leuk omdat ik hierdoor veel steden in Europa zie. In 1985 heb ik mijn bewijs gehaald om op de vrachtwagen te kunnen. Mijn baas is erg tevreden over de diensten die ik lever. Toen kregen wij ineens de mededeling dat wij een opfriscursus moesten gaan volgen. Dit gingen wij doen bij Verkeersschool Wesseldijk. De rijschool kende ik al enigszins omdat mijn zoon hier ook zijn lessen heeft gevolgd. Hij was hier al erg enthousiast over de lessen die hij hier had gekregen. De volgende week konden wij direct de opfriscursus bij het bedrijf gaan volgen!

code 95 nascholing

Veel dingen bijgeleerd!

Ik kan iedereen dan ook het code 95 nascholing pakket aanraden. Tijdens de lessen van het bedrijf heb ik veel geleerd van mijn rij-instructeur. Hiernaast heb ik ook heel veel nieuwe dingen geleerd die ik hiervoor nog niet wist. De rij-instructeurs kwamen allemaal erg bekwaam over en waren communicatief erg sterk. Ik ben dan ook erg tevreden over de lessen die ik hier gevolgd heb! Ik ga met veel meer vertrouwen en zekerheid de weg op. Zelfs meer als ik hiervoor had! Ik wil dan ook de organisatie bedanken voor de hulp die zij mij hebben geboden! Mocht je ook deze cursus willen volgen dan raad ik je aan om de website van het bedrijf te bezoeken of telefonisch contact opnemen met een van de adviseurs. De medewerkers zijn erg vriendelijk en willen je allen graag verder helpen.