Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport is hét bedrijf op het gebied van logistieke dienstverlening. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf wat zich specialiseert in technisch transport en diensten. Gebr. Vermeer Transport help u bij het vervoeren, laden en lossen van de meest uiteenlopende goederen waaronder: containers, units machines, constructies, kunstwerken, boten, jachten, bouwmaterialen en nog veel meer. Binnen het bedrijf hebben ze gecertificeerde autolaadkraanchauffeurs in dienst die al velen jaren ervaring hebben op het gebied van hijsen. De wagens van Gebr. Vermeer Transport zijn voorzien van een autolaadkraan met daarbij grote verscheidenheid aan hijsmiddelen, hijstraversen en hulpmaterialen. 

Gebr. Vermeer Transport dé technische transporteur 

In de loop der jaren is Gebr. Vermeer Transport uitgegroeid van een normaal transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Bij Gebr. Vermeer Transport kunt u terecht voor velen diensten waaronder Transport.

Gebr. Vermeer Transport is in staat om de meest uiteenlopende (speciaal) traansporten uit te voeren. De medewerkers verzorgen het gehele traject waaronder de vergunning en de transportbegeleiding. Het bedrijf garandeert een probleemloos transport wat zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. 
Mocht u machines of installaties laten vervoeren op een professionele wijze. Dan is Gebr. Vermeer Transport ook het bedrijf waar u dit kan laten regelen. Naast de juiste wagens en techniek ontvangt u ook ervaren transporteurs die alle kleine hoekjes herkennen waarin zich gevaar bevindt. 
Door het transport van uw producten uit handen te geven aan Gebr. Vermeer Transport weet u zeker dat uw kostbare lading snel en compleet aankomt op de aangegeven bestemming.