Ik neem de taxi in Doetinchem

taxi Doetinchem

Doordat ik mijn hand heb gebroken zit hij nu in het gips en kan ik geen auto meer rijden. Daarom neem ik nu af en toe de taxi in Doetinchem om naar het vliegveld te komen. Voor mijn werk moet ik namelijk best vaak in het buitenland zijn. Daar sta ik op beurzen om lezingen te geven over allemaal verschillende onderwerpen. Dat vind ik echt heel erg leuk om te doen. Helaas viel ik laatst op de grond door een stoeptegel die om hoog stak. Als reflex ving ik mijzelf op met mijn handen en zo is het ongeluk gebeurt. Normaal rijd ik altijd zelf naar Schiphol als ik weer naar een beurs moet. Doordat dat nu even niet meer kan, heb ik gezocht naar een goede vervoer service die mij een aantal keer deze maand daar naar toe kan brengen.

taxi Doetinchem

Altijd een gezellige rit

Toen ik voor het eerst gebruik maakte van de taxi in Doetinchem, kwam ik erachter hoe leuk dat bedrijf was. De bestuurder was een hele aardige man die gelijk allemaal leuke vragen aan mij ging stellen. Hij wilde graag weten waar ik naar toe ging en wat ik daar ging doen. Hij vond het heel leuk dat ik zoveel mocht reizen voor mijn werk. Zelf had hij ook heel veel interessante dingen te vertellen. Door dit bedrijf vind ik het eigenlijk helemaal niet zo erg dat ik niet zelf kan rijden, want het is altijd gezellig in de auto. Als jij vervoer nodig hebt, kies dan voor dit bedrijf.

taxi Doetinchem