Starten met mijn rijbewijs b

rijbewijs b

Het heeft even geduurd, maar ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs b ga behalen! Normaal gesproken mag je hier al mee starten wanneer je 16,5 bent geworden. Echter wilde ik dit niet aangezien je dan verplicht bent om tot je 18e met een volwassene naast je te zitten. Dit houdt in dat je dan alsnog nergens heen kan zonder je ouders en dat is nou net niet de bedoeling. Enfin, zodoende heb ik gewacht totdat ik 18 was geworden en dat was vorige week! Hierdoor ben ik direct op het internet gaan zoeken naar een geschikte rijschool die mij hiermee kon helpen. Wat dat betreft zijn er voldoende bedrijven te vinden, alleen vind ik de kosten voor de lessen aan hoge kant.

rijbewijs b

Andere oplossing

Diverse vrienden van mij hebben recent ook het rijbewijs b behaald. Zodoende leek het mij een verstandig idee om aan hen te vragen waar zij dit hebben gedaan. Twee vrienden van mij spraken vol lof over Osseforth. Dit bedrijf had ik nog niet gezien tijdens mijn zoektocht en heb er direct voor gekozen om dit op te gaan zoeken. De kosten die dit bedrijf hanteert voor de lessen vallen enorm mee. Het volgen van een proefles is wel van belang. Hiermee kun jij zelf zien of dat dit bedrijf geschikt is en bovendien weet jouw instructeur te vertellen hoeveel lessen je nodig hebt alvorens je op examen mag.

rijbewijs b