Autodealer AutoKievit de plek waar jij je auto haalt

AutoKievit

Bij autodealer Autokievit zijn er vooral Dacia’s en Renaults. Kievit is in 1966 opgericht als occasiondealer in aan de Slinge te Rotterdam. Later zijn we ook dealer geworden van Renault en Dacia en inmiddels hebben we meerdere vestigingen in Zuidwest Nederland. Wij zijn te vinden in Bergen op Zoom, Goes, Hellevoetsluis, Rotterdam (evenementencentrum) en Zierikzee. Naast de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto kunt u ook op alle locaties terecht voor onderhoud en service. Standaard hebben wij altijd meer dan 500 auto’s op voorraad, zo staat er altijd een auto tussen die bij u past!

AutoKievit

Vestiging van Kievit

AutoKievit is een officieel dealer van Renault & Dacia. U bent van harte welkom voor de aankoop van een nieuwe Renault of Dacia of een jong gebruikte auto met zekerheid. Ook voor reparaties en service aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Heb je schade aan de auto of moet je auto weer een keuring door komen? Dat kan kan allemaal. De automonteurs zijn allemaal gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van auto’s. Natuurlijk hebben ze het meeste verstand van Dacia en Renault, de auto’s die hier verkocht worden.

Wat doet het bedrijf Kievit?

Bij AutoKievit kunt u terecht voor nieuwe- en jong gebruikte Renault’s & Dacia’s. Daarnaast verkopen ze ook andere merken jonge occasions. Tot slot verkopen zij ook (nieuwe) bedrijfswagens. Bekijk de voorraad op onze website en bij interesse laten zij de auto naar de vestiging komen bij u in de buurt! Ook kunnen ze de APK en het onderhoud van uw auto uitvoeren. Denk hierbij aan een onderhoudsbeurt, airco service, de montage- en uitlijning van banden, etc. Daarnaast verzorgen wij ook navigatie-updates, de montage van accessoires en (ruit)schade reparaties. Eerder uitgelegd in de vorige alinea.