De voordelen van de ROOF Boxer v8

ROOF Boxer V8

Wanneer er een keuze moet worden gemaakt voor een motorhelm, kom je misschien al snel bij de ROOF boxer V8 uit. Dat is ook niet zo vreemd, want dit is een systeemhelm die je wel heel veel voordelen biedt. Dit komt in de eerste plaats door het multifunctionele karakter. Daarnaast is het ook zo dat de helm gewoon van de beste materialen is gemaakt. Waardoor deze alleen maar aantrekkelijker is om te gebruiken op de scooter of motor.

ROOF Boxer V8

Lekker comfortabel te dragen

Het voordeel van deze helm van ROOF is dat er veel aandacht is besteed aan het zorgen voor comfort. Het dragen van de helm kan gemakkelijk zijn omdat deze lekker licht is. Dat is alvast een voordeel. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het kinstuk weg te klappen is. Op die manier kan je er zeker van zijn dat de helm altijd lekker te dragen is. Let ook op de mate van ventilatie door deze mogelijkheid, die is hoog.

Vele andere voordelen te bieden

De helm van ROOF heeft nog vele andere voordelen te bieden. Zo is de voering gemakkelijk uit te nemen. Het is goed mogelijk om deze te wassen, waardoor het dus ook altijd schoon en hygiënisch blijft. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat de helm ook geschikt is voor brildragers. Daarbij is dan ook nog ruimte gelaten voor een communicatiesysteem. Zonder dat de helm daardoor minder veilig wordt. Ook op andere vlakken biedt het veel voordelen deze helm te dragen.