Ga er lekker op uit in de natuur

e-chopper huren

Wil je echt genieten van de natuur en de frisse lucht inademen? Met een e-chopper huren weet je zeker dat je geen pad overslaat in het prachtige landschap. Of het nu een verhard pad is, of een slingerweggetje door de bosjes. Met de e chopper neem je alle wegen moeiteloos. Je kunt ervoor kiezen om je eigen route te rijden, of een route die wordt aanbevolen door de verhuurlocatie. Sjees over alle wegen en paden en voel de wind langs je heen gaan en snuif de boslucht op.

e-chopper huren

Rijd de route die jij wilt

Niemand verplicht je om een vaste route te rijden, wil je met de e chopper de omgeving verkennen dan kun je dat gewoon doen. Omdat de chopper milieuvriendelijk is neem je ieder pas geruisloos, zonder de natuur te beschadigen of veel geluid te veroorzaken. Iedere chopper heeft een universele telefoon houder waarin je de smartphone kunt zetten, je raakt dus nooit de weg kwijt en navigeert van de ene mooie plek naar de andere. Geniet van unieke natuur waar je doorheen kunt rijden.

e-chopper huren

Welke papieren heb je nodig?

Wil je een e-chopper huren dan heb je een geldig brommercertificaat nodig of een rijbewijs. Op een willekeurige locatie in Limburg of Noord Brabant is het mogelijk om je tour te starten, wil je met een groep er een leuk evenement van maken dan is dit mogelijk. E-chopperhuren.nl regelt het aantal e choppers wat je nodig hebt. Rij met een groep door een park of de bossen heen en creëer een teamsfeer binnen je bedrijf die er nog nooit is geweest.