Unieke, originele velgen voor je Volkswagen Polo

Of er verschil bestaat tussen de echte Volkswagen Polo velgen en replica’s? En of die bestaan! Belangrijkste is wel dat je veiligheid vergroot wordt als je kiest voor originele Volkswagen Polo velgen. Het remvermogen van de auto is bovendien beter.

Je bent veel beter af met originele velgen voor de VW Polo

Replica’s of imitatie-velgen zijn inderdaad goedkoper in aanschaf. Daarmee is ook meteen het enige voordeel van deze velgen genoemd. Voor het overige ben je toch echt beter af met originele Volkswagen Polo velgen. Je remvermogen is dan uitstekend zoals dat ook geldt voor de aansluiting tussen velg en auto. Daardoor krijg je niet te maken met irritante trillingen en ander ongemak.

De velgen worden eerst uitvoerig getest

Kies je voor de echte Volkswagen Polo velgen, dan kies je voor velgen die voor ze de fabriek verlaten eerst op allerlei gebieden getest worden. Bovendien worden bij de originele velgen alleen de beste materialen gebruikt. Je zou alleen de materialen al eens moeten vergelijken met die van een imitatie velg. Niet voor niets kan de echte velg prima tegen een stootje en moet je bij een imitatie velg bij elke drempel vrezen voor schade. Vergeet vooral niet dat de Volkswagen Polo velgen speciaal voor dit type Volkswagen gemaakt zijn. Van maatwerk is bij replica’s geen enkele sprake.

De zevende generatie van de Volkswagen Polo

Bovendien ziet je Volkswagen er een stuk beter uit als je kiest voor de originele velgen. En dat is natuurlijk ook best belangrijk. Een Polo geldt als een sportieve auto die weliswaar tot de compacte klasse behoort, maar het rijcomfort van een middenklasser heeft. De VW Polo is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de weg en ondertussen kom je al de zevende generatie van deze bijzondere Volkswagen Polo velgen tegen. Vanaf de productie van de eerste Polo bleek het een zeer gelliefde en gewilde vierwieler.